Wat we doen

Kerkdiensten

Op zondag komen we van 10:00 tot ongeveer 11:15 uur samen voor een kerkdienst. Afwisselend verzorgt iemand de presentatie, de lezingen en de gebeden. De bijbeluitleg duurt zo’n 20  minuten. Liederen komen uit verschillende tradities. Voor begeleiding van de muziek maken we graag gebruik van al het muzikale talent dat aanwezig is. Zo wordt er momenteel gespeeld op piano, gitaar, basgitaar, viool, dwarsfluit, saxofoon enz.

Uiteraard vinden we het belangrijk elkaar ook na de kerkdienst te ontmoeten. Blijf zeker even een kop koffie of thee drinken. En bijna elke zondag wordt er na de koffie in de kerk bij iemand thuis verder koffie gedronken of geborreld.

Een aantal keer per jaar zijn onze kerkdiensten samen met ‘de Bron‘, een kerk uit de buurt. Afwisselend de Tituskapel aan de Wijnand Nuijenstraat 1, of de Bron aan de Willem Kloosstraat 1.  Check daarom vooral in de zomer voor je bezoek even goed waar je moet zijn.

Wil je online meekijken of terugkijken, klik dan hier.

Tijden en locaties kerkdiensten

Huiskringen

De meeste leden van de Tituskapel zijn lid van een huiskring. Huiskringen zijn groepjes mensen van diverse leeftijden die (meestal) om de week bij elkaar aan huis komen om samen te eten, te bidden, bijbel te lezen en met elkaar mee te leven. Elke huiskring heeft meer actieve en meer passieve leden.

Wil je een avondje aanschuiven bij een huiskring?

Laat het weten zodat we contact met je kunnen opnemen om te bespreken welke avond je schikt en met welke groep je wilt meedoen.

Neem contact met mij op over deelname aan een huiskring

Buurtmaaltijd

Bij een prettige buurt hoort contact. Samen eten is een gezellige manier om elkaar beter te leren kennen. Als Tituskapel willen we die mogelijkheid bieden. Daarom nodigen we je graag uit voor de buurtmaaltijd.

Buurthuiskamer

Elke woensdag van 10.00-12.00 uur.
Voor iedereen die zin heeft in een kop koffie of thee, een praatje, of een spelletje wil doen. Voor advies of een kleine (kleding)reparatie. Of zomaar.

Taalcafé

Elke woensdag van 19.30-21.00 uur ontvangen wij in de Tituskapel bezoekers die het spreken van de Nederlandse taal willen verbeteren.

Heb je vrienden, vage kennissen of anderszins die dit ook willen, wijs ze dan gerust op het Taalcafé.

En verder

Een bbq, zwerfvuil prikken, lezingen, gebedsochtenden en -avonden, de jaarlijkse kerstmaaltijd voor de buurt. We doen nog veel meer.

Bekijk de agenda