Hulp bij aanmelden

Voor wie?

Voor alle leden van de Tituskapel, waarvan het emailadres bekend is bij het kerkelijk bureau.

Hoe krijg ik een account?

Ga naar deze pagina en volg de aanwijzingen op het scherm.

Is het wel veilig?

Ja, mits u uw wachtwoord niet aan derden verstrekt en het wachtwoord niet makkelijk te raden is.

Het afgeschermde gedeelte is alleen toegankelijk voor leden van de Tituskapel. Vanaf het moment dat u probeert in te loggen wordt alle verkeer versleuteld met 128 bits encryptie. Niemand kan dan de gegevens of uw ingetypte wachtwoord afluisteren. Verder zit deze website vol met snufjes die het hackers onmogelijk maken in te breken.

Kan ik ook automatisch aanmelden als ik naar de Tituskapel website ga?

Ja! vink het vakje 'onthoud wachtwoord & gebruikersnaam op deze computer' op het inlogscherm aan. De inloggegevens worden dan gecodeerd in een cookie opgeslagen. De volgende keer dat u naar https://www.tituskapel.nl/leden gaat bent u automatisch ingelogd.

Nota Bene: U moet wel gebruik maken van https en niet van http. Controleer of uw bookmark of snelkoppelingen die u gebruikt om naar de website te gaan, beginnen met https.

Ik krijg een melding dat er een probleem is met het certificaat van deze website. Kan ik daar iets aan doen?

Ja! Voor het beveiligd oversturen van gegevens gebruikt de Tituskapel website een beveiligingscertificaat. Omdat een certificaat van een bekende autorisatieorganisatie rond de duizend euro per jaar kost, hebben we er voor gekozen zelf een certificaat uit te geven. Uw computer weet nog niet dat dit certificaat is uitgegeven door een betrouwbare instantie, dat moet u telkens vertellen.

U kunt het certificaat van de Tituskapel ook permanent accepteren. U krijgt dan nooit meer een popup/melding met waarschuwingen over het certificaat. Voor Internet Explorer 6 en 7 kunt u een stapsgewijze handleiding downloaden bij 'download'. Bij andere browsers is de procedure vergelijkbaar.

Ik heb na het lezen van deze help-pagina toch nog vragen of problemen. Wat moet ik doen?

Stuur een mail naar