Startzondag 5 september

Om het begin van een nieuw seizoen te vieren is er op zondag 5 september een startzondag!

Na de dienst houden we een gemeentemaaltijd/traditionale barbecue, waarbij we iedereen vragen iets lekkers (salades, fruit, vlees/vis/vega voor de barbecue, creatieve lunchideëen, toetjes) mee te nemen. Wij regelen de stokbroodjes, drankjes en de sausjes.

Tussendoor en aansluitend is er een kinderactiviteit en een spelletjesmiddag dus oefen vast even het klaverjassen/ganzenborden/deck builden. Het hele feest duurt tot een uur of half vier.

Lees meer

Spelletjesmiddag zaterdag 28 maart

Spelletjes, ze zijn er in zoveel verschillende soorten en maten. Risk, monopoly, catan, klaverjassen, mens-erger-je-niet, stratego, schaken, rummikub en nog zoveel meer. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijk favoriet

Zaterdag 28 maart heeft iedereen de kans om zijn favoriete spel te spelen samen met andere tituskapelanen.

 

Er is dan namelijk een spelletjesmiddag. De bedoeling is dat iedereen zelf de spelletjes meeneemt die deze middag gespeeld worden. Zo ontstaat er hopelijk een grote variatie aan mogelijkheden.

Lees meer

Terugkomzondag

Op 19 januari 2020 organiseren we een ‘terugkomzondag‘ voor alle oud-leden. In een dienst, met aansluitend een maaltijd, is er gelegenheid om elkaar (opnieuw) te ontmoeten, herinneringen op te halen, en te laten zien wat er nu speelt in de Tituskapel.

Lees meer