Spelletjesmiddag zaterdag 28 maart

Spelletjes, ze zijn er in zoveel verschillende soorten en maten. Risk, monopoly, catan, klaverjassen, mens-erger-je-niet, stratego, schaken, rummikub en nog zoveel meer. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijk favoriet

Zaterdag 28 maart heeft iedereen de kans om zijn favoriete spel te spelen samen met andere tituskapelanen.

 

Er is dan namelijk een spelletjesmiddag. De bedoeling is dat iedereen zelf de spelletjes meeneemt die deze middag gespeeld worden. Zo ontstaat er hopelijk een grote variatie aan mogelijkheden.

Lees meer

Terugkomzondag

Op 19 januari 2020 organiseren we een ‘terugkomzondag‘ voor alle oud-leden. In een dienst, met aansluitend een maaltijd, is er gelegenheid om elkaar (opnieuw) te ontmoeten, herinneringen op te halen, en te laten zien wat er nu speelt in de Tituskapel.

Lees meer

Fiets ‘m in de prak

Hallo allemaal!

Pak de kookboeken maar uit de kast! Zaterdag 16 november is het zover: de culinaire avond, ook wel fiets ‘m in de prak.

Op deze avond wordt er een driegangenmaaltijd geserveerd op verschillende adressen. Elke gang eet u op een ander adres samen met andere mensen. Een mooie manier om elkaar weer eens op een andere manier te leren kennen.

Om deze avond tot een groot succes te kunnen maken zijn wij op zoek naar mensen die hun culinaire ambities ten toon willen stellen door te koken.

Lees meer